A P. Mágnes együttes háromórás programmal, külföldi és magyar klasszikusokkal, saját számokkal, többek között Bergendy, Radics Béla, Deák Bill Gyula, Charlie, Skorpió, Takáts Tamás Dirty Blues Band, Generál, Pandora's Box, Bikini, P. Mobil, Beatrice, Hobo Blues Band, ZZ Top, Steppenwolf, AC/DC, Tina Turner, Gary Moore, Chuck Berry, James Brown, Tom Jones, Lenny Kravitz, Ray Charles, Joe Cocker slágerekkel, füsttel, fényekkel megbolondított élő bulit kínál.

Szívesen megyünk évfordulókra, randevúkra, születésnapokra, találkozókra, összejövetelekre, esküvőkre, nászéjszakára (bekötött szemmel), stb.

Profi zenészek vagyunk, szépek, kedvesek, tiszták, józanok és nagyon jók! :)
Mindenünk a zene, és ez meg is látszik rajtunk a színpadon.

Éljen a Rock and Roll!

P. Mágnes,
Matejevszki Iván

koncertszervezés:
+36 / 209 317 371

Iván és a P. Mágnes a Bolgár Művelődési Házban

Nagyon jól éreztük magunkat a Thomas Jeans 30 éves fennállásából rendezett gálán. Még egyszer köszönjük a meghívást!

Ivánnak különösen kedves volt a helyszín, hiszen a gyönyörű manökenek és az elegáns vacsora mellett gyakorlatilag teljesen otthon érezhette magát a Bolgár Művelődési Házban.

"Már régen vártam, hogy egy este a bolgár kultúrotthonban játsszuk, mert bolgár révén gyakorlatilag ezen a színpadon zajlott az életem: általános iskolai szereplések, FTC tornabemutatók, de még a fiaim is itt készültek az iskolai népi tánccsoportban a fellépéseikre. Ráadásul az édesapám neve is szerepel a lévő márványtáblán, hiszen az első Magyarországra érkező bolgárkertészek dobták össze a pénzt a kultúrház felépítésére." - Matejevszki Iván

Kapcsolódó dokumentumok: