A P. Mágnes együttes háromórás programmal, külföldi és magyar klasszikusokkal, saját számokkal, többek között Bergendy, Radics Béla, Deák Bill Gyula, Charlie, Skorpió, Takáts Tamás Dirty Blues Band, Generál, Pandora's Box, Bikini, P. Mobil, Beatrice, Hobo Blues Band, ZZ Top, Steppenwolf, AC/DC, Tina Turner, Gary Moore, Chuck Berry, James Brown, Tom Jones, Lenny Kravitz, Ray Charles, Joe Cocker slágerekkel, füsttel, fényekkel megbolondított élő bulit kínál.

Szívesen megyünk évfordulókra, randevúkra, születésnapokra, találkozókra, összejövetelekre, esküvőkre, nászéjszakára (bekötött szemmel), stb.

Profi zenészek vagyunk, szépek, kedvesek, tiszták, józanok és nagyon jók! :)
Mindenünk a zene, és ez meg is látszik rajtunk a színpadon.

Éljen a Rock and Roll!

P. Mágnes,
Matejevszki Iván

koncertszervezés:
+36 / 209 317 371

Szigorú a reggel - Best of P. Mágnes 2012-2017

Ötödik hó ötödikén elkészült az 5 éves P. Mágnes promóciós válogatása, mely öt saját szerzemény mellett öt bónusz feldolgozást tartalmaz.

A gyűjtemény felvonultatja a P. Mágnes fellépések minden jellemző stílusát és hangulatát, így azok számára is átfogó képet nyújt arról, hogy az elmúlt öt év alatt milyen jellegű bulikat adott a budapesti blues rock együttes, akik még nem látták élőben a fiúkat.

A saját szerzemények közül két, koncertfavoritnak számít bulis dal (Szigorú a reggel, Megjött a kedves), két merengősebb blues ballada (Füstízű álom, Hajnal) és a legújabb klipes dal, a "Texas" kapott helyet.

A törzsanyagban szereplő "Megjött a kedves" érdekessége, hogy a Boudny Ferenc gitáros, zeneszerző még a Nothing Special tagjaként írta, majd később az egykori Nothing Special tagokból álló Southern Special zenekar is tovább vitte, ahogy a P. Mágnes legénysége is folyamatosan műsoron tartja a hangulatos szerzeményt.

A bónuszok között szereplő James Brown, Ray Charles/Joe Cocker, ZZ Top, Horváth Charlie feldolgozások mellett szerepel még a Ray Charles változatú "Georgia On My Mind", utóbbit szólóban adja elő Matejevszki Sztefanov Iván, a P. Mágnes együttes énekese.

Szigorú a reggel - Best of P. Mágnes 2012-2017

Matejevszki Iván - ének, vokál
Boudny Ferenc - gitár, szaxofon, szájharmonika, fuvola, vokál
Boldizsár Zoltán "Bozó" - gitár, vokál
Bíró László "Metál" - basszusgitár, vokál
Kapiás Gábor "Kapi" - dob
 
1. Szigorú a reggel (Boudny Ferenc - Landgráf Attila)
2. Megjött a kedves (Boudny Ferenc - Landgráf Attila)
3. Füstízű álom (Boudny Ferenc - Landgráf Attila)
4. Texas (Boudny Ferenc)
5. Hajnal (Boudny Ferenc - Bíró László)

bónusz:

6. I Got You (I Feel Good) - James Brown cover (James Brown)
7. Unchain My Heart - Joe Cocker cover (Robert Sharp - Teddy Powell)
8. Sharp Dressed Man - ZZ Top cover (Billy Gibbons, Dusty Hill, Frank Beard)
9. Skandináv éjszakák - Charlie cover (Lerch István - Horváth Attila)
 
extra bónusz:
 
10. Georgia On My Mind - Ray Charles cover (Hoagy Carmichael - Stuart Gorrell)

Bár ez a gyűjtemény elsősorban koncertszervezők és rádiós szerkesztők részére készült, az alábbi linken bárki meghallgathatja a legújabb Best of P. Mágnes válogatást:

Kapcsolódó dokumentumok: