A P. Mágnes együttes háromórás programmal, külföldi és magyar klasszikusokkal, saját számokkal, többek között Bergendy, Radics Béla, Deák Bill Gyula, Charlie, Skorpió, Takáts Tamás Dirty Blues Band, Generál, Pandora's Box, Bikini, P. Mobil, Beatrice, Hobo Blues Band, ZZ Top, Steppenwolf, AC/DC, Tina Turner, Gary Moore, Chuck Berry, James Brown, Tom Jones, Lenny Kravitz, Ray Charles, Joe Cocker slágerekkel, füsttel, fényekkel megbolondított élő bulit kínál.

Szívesen megyünk évfordulókra, randevúkra, születésnapokra, találkozókra, összejövetelekre, esküvőkre, nászéjszakára (bekötött szemmel), stb.

Profi zenészek vagyunk, szépek, kedvesek, tiszták, józanok és nagyon jók! :)
Mindenünk a zene, és ez meg is látszik rajtunk a színpadon.

Éljen a Rock and Roll!

P. Mágnes,
Matejevszki Iván

koncertszervezés:
+36 / 209 317 371

HÍREK
Iván a Lánchíd Rádióban
2017. november 21-én a Lánchíd Rádióban hallható Dr. Boross György telefoninterjúja Ivánnal, a szombati jubileumi buli kapcsán.

Dr. Boross rendel, a Lánchíd Rádió műsorán minden délután kettőtől-négyig.

A keddi adásban többek között szó esik majd Iván zenei múltjáról, illetve a P. Mágnes és sztárvendégei "Iván 65" című jubileumi nagykoncertjéről is, mely 2017. november 25-én esedékes.


Benne vagyunk a HammerWorld magazin októberi számában!
Köszönjük szépen Szénégető Ric$ alapos lemezkritikáját! Keressétek az újságos standokon!


Csodálatos volt a Sörfesztivál!
Egy óriási bulin vagyunk túl.
Hálásak vagyunk, hogy eljöttetek, nagyszerűek voltatok!
Köszönjük Saragossa Band! Köszönjük Oktoberfest!
Reméljük, jövőre újra találkozunk!


P. Mágnes az Oktoberfesten!
A P. Mágnes is fellép 2017. október 5-én a budapesti sörfesztiválon. A fergetegesnek ígérkező nagy bulira, a Kincsem Parkban, a német Saragossa Band előtt kerül majd sor. Mindenkit szeretettel várunk!


Pappa Pia - P. Mágnes a moziban!
Örömmel jelentjük, hogy a P. Mágnes tagjai is feltűnnek Nagy Feró mellett a Pappa Pia című filmben. Irány a mozi!


Szigorú a reggel - Best of P. Mágnes 2012-2017
Ötödik hó ötödikén elkészült az 5 éves P. Mágnes promóciós válogatása, mely öt saját szerzemény mellett öt bónusz feldolgozást tartalmaz.

A gyűjtemény felvonultatja a P. Mágnes fellépések minden jellemző stílusát és hangulatát, így azok számára is átfogó képet nyújt arról, hogy az elmúlt öt év alatt milyen jellegű bulikat adott a budapesti blues rock együttes, akik még nem látták élőben a fiúkat.


P. Mágnes a MaxiRádióban
2017. április. 25-én és 26-án a MaxiRádióban hallhatjátok a P. Mágnest!

Kedden a "Rock 1 Óra" keretében hallható telefoninterjú a "Texas" című új dal és klip kapcsán.

Másnap pedig Ladányi Zsolt látja vendégül a stúdióban a P. Mágnes legénységét. A szerdai adásban szó esik Iván zenei múltjáról, illetve a P. Mágnes együttes öt éves történetéről, illetve a közeljövő tervei is szóba kerülnek majd.

RockFactor, a gyöngyösi MaxiRádió műsorán,
minden szerda este hattól-nyolcig.5 éves a P. Mágnes
Hálásan köszönjük, hogy velünk tartottatok!
Nagyszerű dolgokkal készülünk a következő esztendőkre is!

A címre kattintva néhány sajtómegjelenés található az együttes jubileuma, illetve a friss klip, a Texas kapcsán.


Elkészült az új klipünk. Fogadjátok szeretettel!
2017. március 31-én debütált a P. Mágnes együttes legfrissebb klipje a legnépszerűbb videómegosztón. Az idén öt éves banda legújabb felvételét egy amerikai út ihlette. A „Texas” című vadonatúj szerzeményben Matejevszki Iván texasi és las vegasi élményeit öntötte dalba a banda egyik gitárosa, Boudny Ferenc zeneszerző.


A P. Mágnes is felkerült a Spark márciusi CD-mellékletére!
Cseh, szlovák és magyar rockbandák kínálják legújabb felvételeiket a Spark Rock Magazin 2016. márciusi számának mellékleteként megjelent "Radio Hits Vol. 11" című CD-n.

Mint az összeállítás címében is szerepel, a szerkesztők ezúttal tizenegyedik alkalommal gyűjtötték össze a feltörekvő együttesek aktuális újdonságait. A korongra tíz cseh, öt szlovák és két magyar előadó dalai kerültek fel.

A P. Mágnestől a Szigorú a reggelre esett a választás. Köszönjük szépen!


A P. Mobil besegített
Pestszentimrén vonzotta a közönséget a P. Mágnes. A Mirigy után és a P. Mobil előtt játszott a banda és a koncertet imádták a nézők. A fellépés közben sajnos elszállt a csapat basszus cucca, de még a dal közben a P. Mobilos brigád átpakolt mindent a saját Marshalljukra. A közönség azt hitte, hogy ez is a show része. Köszönjük P. Mobil!