A P. Mágnes együttes háromórás programmal, külföldi és magyar klasszikusokkal, saját számokkal, többek között Bergendy, Radics Béla, Deák Bill Gyula, Charlie, Skorpió, Takáts Tamás Dirty Blues Band, Generál, Pandora's Box, Bikini, P. Mobil, Beatrice, Hobo Blues Band, ZZ Top, Steppenwolf, AC/DC, Tina Turner, Gary Moore, Chuck Berry, James Brown, Tom Jones, Lenny Kravitz, Ray Charles, Joe Cocker slágerekkel, füsttel, fényekkel megbolondított élő bulit kínál.

Szívesen megyünk évfordulókra, randevúkra, születésnapokra, találkozókra, összejövetelekre, esküvőkre, nászéjszakára (bekötött szemmel), stb.

Profi zenészek vagyunk, szépek, kedvesek, tiszták, józanok és nagyon jók! :)
Mindenünk a zene, és ez meg is látszik rajtunk a színpadon.

Éljen a Rock and Roll!

P. Mágnes,
Matejevszki Iván

koncertszervezés:
+36 / 209 317 371

Vendégkönyv

Új hozzászólás
Oldalanként


Simon Tamás 2019.06.15 13:08:34

Sziasztok!

Érdekel, hogy mi a nyári programotok.
Kérlek írjátok meg, mikor és hol van koncert, vagy tegyétek ki valahova.

Üdv, Tamás
Barcza Tibor 2016.07.14 00:04:38

Egy élmény volt a Hadd főzzek ma magamra forgatása veletek!

P Mobil - Kié a nagy "P"?
https://www.youtube.com/watch?v=NwbRwOCl_go

the band >
http://www.tornadorockband.com/index.html

Tornado RockBand
е във Facebook.

Регистрирайте се днес във Facebook, за да се свържете с/със Tornado
https://bg-bg.facebook.com/tornado.rockband
Andrási Tímea 2016.06.04 22:06:43

Nevem ismerős is és ismeretlen is előttetek; ismerős, mert történelmi-csak édesapámnál, az akkori kornak megfelelően,elanyakönyvezték, más néven elírták, és ismeretlen, mert előttetek máig- 2016.06.04-ig- nem volt arcom,melyhez e nemes név párosítható lenne.Egy kis segítség: Ma nagyon készségesen kaptam egy képet és hozzá egy-egy aláírást mindegyikőtöktől. Igen-igen, nem az, de Igen! Én vagyok a már cseppet sem süldő hölgyike, aki Pestszentimrén a Vasvári Pál Napon megismerhetett benneteket. És engedelmetekkel már meg is van a tegezés miértje. Bár sajnos pertut nem ittunk, mindegyikőtökkel szivesen koccintottam volna!

Nagyon sajnálom, hogy ez a koncert ilyen rövidkére sikeredett, remélem, legközelebb több időt tölthettek nálunk a színpadon. Vagy, ha nem ezen, akkor a Bókay-kerti Nagyszínpadon mondjuk egy május elsején, vagy gyermeknapon vagy a Szeptemberfesten.

Szóval, 100 szónak is 1 a vége: nagyon jól játszottatok, és remélem, találkozunk majd máskor is!©paňo János 2016.04.21 20:12:14

Sziasztok fiúk. Hogy tetszik a Radio Hits vol.11? Készül az RH.12. Karácsony elött fog megjelenni. Helló. Jancsi a kompiláció producere. +421918980790.
Brandner Tamás 2016.01.21 22:29:56

Nagyon nagy királyok vagytok. A következő koncerten is ott leszünk.Nektek van a legjobb fej basszusgitárosotok aki velünk motorozik.Sok sikert a zenekarnak.
Bornai Tibor 2014.11.05 08:42:50

Kedves Iván,

Mindent megnéztem, meghallgattam, amit küldtetek.
A zenekar teljesen rendben van. Lehetnétek ti a P. Mobil, vagy a Deák Bill.
Minden, amit a műfaj megkövetel, ott van a produkcióban.
Úgy gondolom, hogy ezt a produkciót könnyebb eladni, mint az én elme-szüleményeimet.
Szépen muzsikáltok.

Üdv:
Bornai Tibor